Activekey-tastaturer

  25.10.2017

Når du velger et medisinsk tastatur, må førsteprioriteten være renslighet. Evnen til å vokte omhyggelig mot infeksjon og bakteriell vekst må ta ledelsen på en arbeidsplass hvor renslighet er viktig.

Men hva med komfort? Med nøkkelbord på rene rom kan du sitte fast mellom en stein og et vanskelig sted - hamre bort på en flat, ubehagelig overflate eller bekymret for bakterier som lurer i hullene rundt nøklene.

Vi har funnet en løsning - et tastatur med en forseglet silisiummembran over nøkkelfeltet, som føles så tilfredsstillende å bruke at du finner deg selv å prøve å rettferdiggjøre å kjøpe en til hjemmedatamaskinen din.

AK-C7000 er et toppkvalitets hygiene tastatur. Det gir all infeksjonsbeskyttelse og minimering av risiko du trenger, men det føles som et ekte tastatur. Nøklene reiser på samme måte som en bærbar datamaskin. Den sømløse silisiummembranen beskytter mot kryssforurensning, kimtransmisjon og dannelse av bakterielle biofilmer, samtidig som det føles utrolig behagelig å bruke.

For et tastatur å føle seg riktig, må nøklene slås. Vanntette tastaturer med en helt flat overflate kan være lette å rengjøre, men uten tilbakemelding av tastene slående, kan det være ubehagelig og frustrerende å bruke dem.

Men hvis nøklene har dybde, fører det til hull - og hull betyr bakterier. Ett alternativ er å bruke et vannbeskyttet tastatur - som føles likt et vanlig tastatur, men kan rengjøres med desinfeksjonsmiddel.

Det er imidlertid en ulempe. Klaviaturet kan dryppe eller lekke væsken, som kan danne bakterielle biofilmer - det perfekte miljøet for bakterier å vokse. Vaske tastaturet kan faktisk gjøre ting verre, ved å skylle skjulte bakterier opp til overflaten.

ActiveKey kan tørkes og desinfiseres grundig, og det er enkelt å slå av tastene for å gjøre dette ved bare å trykke to taster. Den integrerte, vanntette tetningen av nøklene betyr at rengjøringsvæske ikke samles i noen spalter.

Kort sagt, det er perfekt passform på sykehus, laboratorier, rene rom, matprodusenter og industrielle miljøer - hvor som helst hygiene er kritisk.

Den har også et valgfritt bakgrunnsbelyst nøkkelfelt for bruk i dårlig lys - en annen funksjon som legger til brukervennlighet i svakt opplyste eller nattetidsmiljøer.

For mer informasjon om tastaturene for ActiveKey og medical grade, kontakt oss på Nexus på 01524 770 777.

ActivKey's utvalg her:

http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/ACTIVE%20KEY